Šta se dogodilo Higuainu? Icardijeva Wanda zna razlog...

Utakmica iz noćne more

Šta se dogodilo Higuainu? Icardijeva Wanda zna razlog...

Iza Gonzala Higuaina je definitivno utakmica iz noćne more.

Osim što je njegov Milan poražen na San Siru od Juventusa s 2:0, argentinski napadač je promašio jedanaesterac i pritom zaradio isključenje, zbog čega se našao na velikom udaru navijača.

Svi se pitaju šta se dogodilo Higuainu. Imao je "Pipita' priliku da pokaže Bianconerima bez čega su ostali, no na kraju je upropastio sve, dopusio je da ga osjećaji preplave, pojedu...

Higuainovu noć za zaborav prokomentarisala je i Wanda Nara, inače supruga i agentica Interovog napadača Maura Icardija, koja zna šta se dogodilo argentinskom nogometašu.

"Sve je stvar prirode igrača. Moj Mauro je najbolji u najtežim utakmicama, a možda je Higuainu pritisak bio prevelik", kaže Wanda.

A da Higuain promaši jedanaesterac u velikoj mjeri je 'krivac' Cristiano Ronaldo. Portugalac je dugo igrao s Argentincem u Realu i dobro zna njegove navike, pa je tako golmanu Wojciechu Szczesnyju unaprijed dao upute kako da pročita Higuaina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi