Ona ima najbolje grudi Premier lige: Supruga kapitena Cardiffa je bomba!

Grudi su joj najjači atributi

Ona ima najbolje grudi Premier lige: Supruga kapitena Cardiffa je bomba!

O. Lekić

WAGsice (wives and girlfriend) su danas prave zvijezde društvenih mreža. Mlade, lijepe i zgodne, bolje polovice uspješnih nogometaša doslovno vladaju tribinama.

Posebno se to odnosi na Englesku. Fabregas, Vardy, Chicharito... samo su neki od nogometaša koji kraj sebe imaju 'božice ljepote', a jedan od onih koji se može pohvaliti da je uspješan i van terena je Cardiffov kapiten Sean Morrison.

Morrison nije igrač kojeg ćete pamtiti, no u engleskim medijima je u posljednje vrijeme sve više upravo zbog svoje prekrasne supruge Stacey Amber Ward koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena nogometaša u Premier ligi. I ne samo to, smatra se i kako zaslužuje titulu - najboljih grudi u Engleskoj.

Svih tih etiketa Stacey je vrlo dobro svjesnaa, pa stoga nerijetko na društvene mreže objavljuje atraktivne fotografije koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Na Instagramu je prati preko 50.000 ljudi.

Top Komentari

Pa sta je ovo da li je ovo Playboy ili internet portal o sportu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi