Ona nema granica: Kinsey odlučila pokazati svoje "atribute"

Objavila fotografije na Instagramu

Ona nema granica: Kinsey odlučila pokazati svoje "atribute"

E. Čaušević

Amerikanka Kinsey Wolanski proslavila se prije godinu dana utrčavanjem na teren tokom finalne utakmice Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola.

Kinsey je tada bila u vezi s Vitalyjem Zdorovetskiyjm od kojeg je dobila ideju da utrči na teren. On je to uradio u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine i nakon toga je postao planetarno popularan.

I za Kinsey jedini cilj bio je da postane popularna i nije birala cilj. Utrčala je na teren oskudno odjevena, a preko noći je dobila nekoliko miliona novih pratitelja na Instagramu.

Ona i dalje provocira javnost svojim izazovnim fotografijama i pokazala je da u tome zaista nema granica. Njena nova objava govori sama za sebe.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBL0Su4pC7L/[/instagram]

Promo

Top Komentari

re_aL7
Oplodi me
1 0
miki30
Ma vi ste navikli drugačije da napišete kao npr: Guza u prvom planu ili sis e u prvom planu tak da nastavite slobodno na taj način šta fali, nema ovdje djece ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi