Opsesija ili nešto drugo? Djevojka Felipea Andersona ne izlazi iz teretane

Sigurno da joj zavidi na formi

Opsesija ili nešto drugo? Djevojka Felipea Andersona ne izlazi iz teretane

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Felipe Anderson ovog ljeta odlučio je napustiti Lazio i karijeru nastaviti u dresu West Hama.

Ovaj 25-godišnji fudbaler godinama se povezivao s prelaskom u Manchester United, ali je na kraju završio u dresu West Hama. Anderson je brzo našao kući u Londonu, a s njim živi i njegova djevojka Evelyn Machry koja je brzo došla u centar pažnje engleskih medija.

Evelyn je za sebe izjavila da je zaluđena sportom, a da joj je teretana postala opsesija. Ona voli da njeno tijelo bude u vrhunskoj formi što se na slikama najbolje može vidjeti. Anderson joj sigurno malo i zavidi jer je poznato da Brazilac ponekada ima problema s viškom kilograma.

Anderson i njegova djevojka su ovog ljeta uživali u odmoru, a išli su od Portugala pa sve do Grčke. No, fudbaler West Hama je priznao da je jedini zahtjev njegove djevojke da hotel u kojem borave ima teretanu jer tu provodi većinu vremena.

Top Komentari

heloo
opsesija novinarima sport.ba= zene fudbalera
10 0
Zoilomas
Uh ova ce biti medzu kosturima kad bude dogurala do 60te.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi