Opustili se: Nesuđeni golman Sarajeva sa suprugom u seksi pozama

Sve puca od vreline

Opustili se: Nesuđeni golman Sarajeva sa suprugom u seksi pozama

O. Lekić

Vrijeme je za predah od najvažnije sporedne stvari na svijetu. U većini evropskih liga je završen prvi dio sezone, a fudbaleri su jedva dočekali da se razbježe u toplije krajeve sa svojim porodicama.

Na egzotičnu destinaciju otputovao je i Milan Borjan, golman Crvene zvezde koji je 2014. godine bio na pragu dolaska u Sarajevo, a na sunčanim Maldivima je zajedno sa suprugom Snežana.

Ovaj poznati bračni par je zbog fotografija sa odmora postao top tema u Srbiji, što i ne čudi, ukoliko pogledamo u kakvim pozama su se fotografisali. Na jednoj od fotografija Snežana je zajahala svog supruga odjevena u kupaći kostim s tanga gaćicama.

Borjanova supruga je inače bivša direktorica Partizana. Osim što slovi za jednu od najljepših žena srbijanskih fudbalera, uspješna je vlasnica građevinske firme, ugostiteljica, te majka dječaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi