Orgije reprezentativaca pred put na Svjetsko prvenstvo
Opustili se pred Mundijal

Angažovali prostitutke

Orgije reprezentativaca pred put na Svjetsko prvenstvo

Midhat Šljivak

Devet reprezentativaca Meksika organizovalo je veliku zabavu pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju i pritom su koristili usluge tridesetak prostitutki.

Meksička TV stanica TVNotas objavila je fotografije na kojima se vide reprezentativci Meksika na privatnoj zabavi koja je organizovana nakon prijateljskog meča protiv Škotske.

Ipak, kazni za orgijanje neće biti. Potvrđeno je to iz FS Meksika.

"Dan odmora je dan odmora, to je rizik koji dobijate sa slobodom"; poručio je generalni sekretar Saveza Guillermo Cantu.

Među igračima koji su se našli na zaavi su poznata lica. poput Giovanija i Jonathana dos Santona, Guillerma Ochoe, Raula Jimeneza...

Selekcija Meksika u subotu igra prijateljski meč protiv Danske prije odlaska u Rusiju, a na Mundijalu su u grupi F sa Njemačkom, Južnom Korejom i Švedskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi