Sve za sreću na Mundijalu: "Najseksi" voditeljku prognoze šutirali u zadnjicu!
Foto: Instagram

U programu uživo

Sve za sreću na Mundijalu: "Najseksi" voditeljku prognoze šutirali u zadnjicu!

O. Lekić

Mundijal u Rusiji nam je sve bliže, a sve reprezentacije koje će na istom učestvovati su počele sa pripremama. Osim nacionalnih timova i čitave države se pripremaju za predstojeće Svjetsko prvejstvo, pa je takav slučaj i sa Meksikom.

Meksikanci će takmičenje u Rusiji početi u Grupi F sa Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom, a mnogi im predviđaju prolaz u nokaut fazu Mundijala. Ipak, da bi se to obistinilo, pobrinula se i Yanet Garcija, odnosno njena zadnjica.

Naime, ova voditeljica vremenske prognoze se proslavila u Meksiku zbog svog fenomenalnog izgleda, mnogi smatraju da je vlasnica najljepše stražnjice na TV ekranima, a ima i onih koji je smatraju najseksi voditeljkom na svijetu.

Zanosna Yanet se svakako može pohvaliti izvajanim tijelom, a svoju stražnjicu je "žrtvovala" za sreću Meksika na Mundijalu u Rusiji. Naime, ona je bila dijelom jedne meksičke TV emisije, a kreatori iste su zaključili da će Meksikanci imati više sreće u Rusiji, ako Yanet pretrpi nekoliko "udaraca" u zadnjicu i to od voditelja Jorgea Van Rankina i sportskog analitičara Enriquea Bermudesa.

Bizarni čin namijenjen da donese sreću Meksiku je emitovan u programu uživo, a da bi isti bio djelotvorniji Van Rankin je Yanetinu stražnjicu šutnuo, ili bolje reći dodirnuo, noseći dres meksičke selekcije.

Top Komentari

Benjamingst
Lekucu da je tvoja sestra ovako golusava i poznata dali bi postavio na SS.ba? Ovo je sport a ne sexy website. You're sexually assaulted by porno websites Lekicu... hehehe
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi