Ostavila sport i počela objavljivati 18+ fotografije: 'Imam jedan mali problem...'

Zanimljiva priča slovačke biciklistkinje

Ostavila sport i počela objavljivati 18+ fotografije: 'Imam jedan mali problem...'

Biciklistkinja iz Slovačke Lucia Javorčekova očigledno je odlučila da 'batali' sport i da se potpuno posveti modelingu.

Iako je riječ o vrlo uspješnoj biciklistkinji, očigledno je da joj taj sport ne donosi mnogo radosti kao bavljenje modelingom.

Tako je na njenom Instagram profilu sve više mogu vidjeti provokativne fotografije na kojima je oskudno odjevena nego one sa biciklističkih staza.

Ona je u razgovoru za inostrane medije poručila kako ima jedan mali problem - u njene grudi ne gledaju samo muškarci već i žene, pa je niko ne gleda u oči.

Ipak, očito da joj to baš i ne smeta toliko kao što kaže jer u suprotnom bi malo smanjima doživljaj na Instagramu. Neka vam fotogalerija sve kaže...

Top Komentari

mlacenica1
Ova ima dva mala problema, ne jedan
17 4
Zoilomas
Kurva u top formi
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije