Osvojite ulaznice za utakmicu FK Sarajevo - FK Sloboda

Nagradna igra

Osvojite ulaznice za utakmicu FK Sarajevo - FK Sloboda

SportSport.ba

Fudbaleri Sarajeva i Slobode danas će na stadionu "Asmir Ferhatović Hase" odigrati revanš meč četvrtfinala Kupa BiH.

Za ovaj susret je najčitaniji sportski portal u BiH SportSport.ba u saradnji sa FK Sarajevo svojim vjernim čitaocima obezbijedio četiri ulaznice, koje možete osvojiti ukoliko na zid naše Facebook stranice odgovorite tačno na pitanje:

"Ko je postigao gol na posljednjoj utakmici Sarajeva i Slobode na Koševu?"

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u 14.00 sati, a ulaznice se mogu podići u prostorijama Bordo Fan Shop-a do 16.00 sati.

Podsjetimo, ulaznice za današnji meč su puštene u prodaju, a mogu se nabaviti po cijeni:  Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 3 KM, Tribina "Istok" - 5 KM, Tribina "Zapad" - 7 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti