Otac bacio četvero djece s balkona na Pagu, a onda se oglasio i Šime Vrsaljko!

Oglasio se na Instagramu

Otac bacio četvero djece s balkona na Pagu, a onda se oglasio i Šime Vrsaljko!

Endin Čaušević

Strašan incident desio se danas na hrvatskom otoku Pagu gdje je 54-godišnji muškarac s balkona bacio svoje četvero djece.

Ovaj slučaj uzdrmao je cijelu Hrvatsku, a mnogi su u čudu kako je neko to mogao da napravi svojoj djeci. Ovaj incident desio se na Pagu, a radi se o djeci u dobi tri, pet, sedam i osam godina.

Djeca su bačena s balkona s visine oko šest metara, a dvoje starije djece je teško povrijeđeno, dok je dvoje mlađih prošlo s lakšim povredama. Mnogi u Hrvatskoj su ogorčeni ovim slučajem, a čak se oglasio i reprezentativac ove zemlje Šime Vrsaljko.

Vrsaljka je potresao ovaj slučaj koji se desio na Pagu, te se oglasio na Instagramu s jasnom porukom za monstruma koji je s balkona bacio svoju djecu.

"Ovco jedna, za teme i takve kao ti treba uvesti doživotnu kaznu", poručio je Vrsaljko preko Instagrama.

Top Komentari

Benjamingst
To govno na slici treba iste secunde na isti nacin da ga bace sa 1 sprata i onda ga udarari dok ne crkne... i ako ostane ziv baciti govno u zatvor da trhne... Djeci zelim brz oporavak ako su prezuvjela.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi