Otkačenog Bendtnera spopala je - otkačena i (polu)gola

Našli se

Otkačenog Bendtnera spopala je - otkačena i (polu)gola

E. Škorić

Bivši napadač Arsenala i Juventusa Nicklas Bendtner uglavnom je mnogima poznat kao Lord. Obožavaju ga navijači širom svijeta, uglavnom zbog onoga što radi izvan terena.

Bendtner se proslavio raznim izjavama kako je najbolji na svijetu, mada su mu karijeru obilježavali nevjerovatni promašaji i ispadi. Ali nema šta da mu se prigovori, on živi dvjesta na sat i uživa u životu.

Posebno notu njegovom životu daje djevojka Philine Roepstorff. No, našli su se. I ona je otkačena, baš kao i on, a pažnju privlači tako što se skida, često i do kraja.

Neke slike su više za porno magazine nego li za Instagram, ali nećemo sada kukati. Njen Instagram, njene slike, njena pravila.

Top Komentari

mlacenica1
Vrhunac. Wanda dole, Philine gore
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi