Otkriven ritual igrača Chelseaja: "Stid nas je bilo i reći"

Koristili isti pisoar

Otkriven ritual igrača Chelseaja: "Stid nas je bilo i reći"

Edmir Škorić
Teme:

Stoper Chelseaja John Terry otkrio je kako su svi igrači u svlačionici koristili isti pisoar.

Terry i društvo imali su izuzetno bizaran ritual pred utakmice. Sve i jedan igrač Chelseaja koristio je isti pisoar! 

To je bio razlog zašto su igrači često kasnili s izlaskom na teren, pa je stiglo klubu i upozorenje iz Engleskog nogometnog saveza.

"Prošle sezone, kao što možete zamisliti, toga je bilo dosta. U svlačionici smo imali tri pisoara, ali Lampard i ja smo koristili samo jedan. Kako smo pobijedili, sljedeći put smo opet koristili isti, a počeli su i drugi igrači", otkrio je Terry.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi