Otkriveni detalji noći kada je Robinho silovao mladu Albanku: Brazilac se glasno smijao žrtvi

Osuđen na devet godina

Otkriveni detalji noći kada je Robinho silovao mladu Albanku: Brazilac se glasno smijao žrtvi

Teme:

Brazilski fudbaler Robinho nepravosnažno je osuđen na devet godina zatvora krajem prošle godine za silovanje 22-godišnje Albanke tokom proslave rođendana u Milanu. 

Novinska agencija ANASA otkrila je detalje ovog zločina u kojem je, osim Robinha, učestvovalo još pet muškaraca.

"Robinho je pokazao apsolutni prezir prema žrtvi dok ju je izlagao poniženjima u teškom seksualnom nasilju", navodi se između ostalog u presudi. Također se dodaje da se Robinho glasno smijao tokom ovog čina i da je pokazao potpuni prezir prema mladoj ženiu. "Ponižavao ju je i činio teško seksualno nasilje", navodi se u presudi.

Žrvta je u noćni klub došla sa dvije prijateljice, a Robinho je bio između ostalog sa suprugom koju je kasnije odvezao kući, pa se vratio u klub. Silovatelji su žrtvi nudili alkohol dok je nisu napili do te mjere da je postala nemoćna. Poslije su je odveli u ostavu noćnog kluba gdje su s njom izvršili brojne uzastopne seksualne odnose bez obzira na njeno odupiranje.

Podsjetimo, Robinho pravosnažnu presudu čeka na slobodi, a u pritvoru nije zato što brazilski zakon brani izručenje državljana te zemlje u drugu državu, a u vrijeme izricanja presude Robinho je boravio u Brazilu.

Podsjetimo, Robinho je tokom karijere između ostalog igrao za Real Madrid, Mancherster City i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi