Otok bruji o kućnoj pomoćnici Franka Lamparda: Sve se desilo usred bijela dana

Spasila Lampardovu imovinu

Otok bruji o kućnoj pomoćnici Franka Lamparda: Sve se desilo usred bijela dana

Edmir Škorić

Legendarni nogometaš Frank Lampard nije bio u kući u zapadnom Londonu, ali imao je sreću da je ostala njegova kućna pomoćnica.

Nakon što su Lampard i njegova supruga napustili kuću, provalnik je valjda mislio kako je to idealna prilika da se domogne skupocjenih stvari, ali na njegovu nesreću u kući je bila pomoćnica nekadašnjeg igrača Chelseaja.

Ona je uspjela da u dvorištu ugleda lopova, a onda ga je i otjerala sa imanja. Iako Lampard ima video nadzor, to nije spriječilo lopova, ali je kućna pomoćnica ipak bila prepreka da dođe do nekih vrijednosti iz kuće.

Iako nema fizičko obezbjeđenje, može da bude sretan zbog svoje uposlenice, a i sada bi red bio da je dobro nagradi. 

Inače, Frank je u braku s Cristinom i njih dvoje nemaju djece, a ovo nije prvi put da su Lampardovi na meti pljačkaša, što i ne čudi jer žive u bogatom dijelu Londona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi