Ovako izgleda luksuzni stan Ronalda u New Yorku

Platio ga 18,5 miliona eura

Ovako izgleda luksuzni stan Ronalda u New Yorku

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo priuštio je sebi stan u Trump Toweru u New Yorku po cijeni od 18,5 miliona dolara.

Kako prenosi New York Post, zvijezda madridskog Reala je kupila stan koji je prethodno bio u vlasništvu trgovca nekretninama Alessandra Prota, a radi se o stanu površine 233 kvadratna metra i sudeći po fotografijama posjeduje sve najmodernije uređaje. 

Stan se sastoji od tri sobe i ono što ga posebno krasi, jeste to što nudi pogled na Central Park, Empire State Building, One World Trade Center i rijeku Hudson.

Podsjećamo, Ronaldo se u posljednje vrijeme dovodi u vezu sa odlaskom u američku MLS ligu i kupovina stana dodatno je probudila takve špekulacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.