Ovako su reprezentativci BiH izgledali prije nego što su postali poznati

Ovako su reprezentativci BiH izgledali prije nego što su postali poznati

2. Ervin Zukanović

Kada zarovite u stari album i pogledate svoju fotografiju iz mladosti, vjerovatno prva misao glasi: "Zar sam stvarno ovako izgledao?" Sigurno je da to isto ponekad pomisle i naše fudbalske zvijezde poput Edina Džeke, Miralema Pjanića, Ermina Bičakčića..., čiji se izgled znatno mijenjao s godinama. 

Fudbalski počeci Ervina Zukanovića vezani su za Željezničar čiji je član bio sve do 2006. godine kada se potom otisnuo u inostranstvo.

Zukanovićev kvalitet na Grbavici nisu prepoznali, na prste se mogu izbrojati utakmice koje je odigrao za prvi tim, no iz tog vremena sačuvana je jedna fotografija... Da li biste ga poznali?

Top Komentari

powking7
koja je logika staviti sliku, pa ime. pa teks? boze sačuvaj
4 0
red devil mo
Likom mi baca na Besica?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi