Ovo je nestvarno: Neymar ima ugovore sa čak 35 različitih brendova
Brazilac je velika zvijezda i van terena i veoma je tražen među svjetskim brendovima (Foto: EPA)

Donose mu ogroman novac godišnje

Ovo je nestvarno: Neymar ima ugovore sa čak 35 različitih brendova

Midhat Šljivak

Brazilac Neymar zarađuje ogroman novac na zelenom terenu u dresu PSG-a, ali i van njega ovom fudbaleru ide itekako dobro.

Neymar već sada ima vrijednost od 185 miliona dolara, a već u 2019. godini ova cifra bi mogla znatno narasti s obzirom na broj brendova koje reklamira.

Tako Neymar ima ugovore sa čak 35 različitih brendova i na godišnjem nivou oni u donose dodatnih 16 miliona eura. Ta cifra će sasvim sigurno ubrzo biti i veća, a na listi brendova koje reklamira su sve poznata imena.

Malo ko u svijetu nije čuo za Nike, Air Jordan, Red Bull, McDonalds... i upravo ove velike kompanije itekako dobro plaćaju Brazilcu da ih reklamira.

Neymar je izgradio veliko ime. Novca već ima sasvim dovoljno da ništa ne radi do kraja života i možda uskoro počne igrati fudbal iz ljubavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi