Poznata starleta koja se dovodila u vezu s Neymarom: On neće zabiti, Zvezda će pobijediti
Soraja Vučelić se svojevremno dovodila u vezu sa Neymarom, a čak je i objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu

Uoči večerašnjeg okršaja

Poznata starleta koja se dovodila u vezu s Neymarom: On neće zabiti, Zvezda će pobijediti

O. Lekić

U okviru 6. kola Lige prvaka večeras će u Beogradu snage odmjeriti domaća Crvena Zvezda i francuski prvak PSG.

Uoči posljednje susreta grupe C aktuelni srbijanski prvak ima još uvijek izgleda za plasman u nokaut fazu Evropa lige, a očekuje se sa najveći stadion u Srbiji bude ispunjen do posljednjeg mjesta.

Večerašnji duel privlači mnogo pažnje u srbijanskim medijima, a za Telegraf je o istom govorila i tamošnja starleta Soraja Vučelić koja se svojevremeno povezivala sa najvećom zvijezdom PSG-a, Neymarom.

"Znam da je večeras utakmica, no neću gledati. Navijam za Zvezdu i očekujem dobar rezultat. Ne razumijem se baš mnogo ali nadam se da će biti 2:1 za Zvezdu", za Telegraf je istakla Soaraja.

"Neymar? Mislim da neće postići gol, mada nikada se ne zna", dodala je starleta za koju se pisalo da je u ljubavnoj vezi sa Neymarom, a na Instagramu je i objavila njihovu zajedničku fotogarfiju.

Top Komentari

Svojprisebi
au sto ti lupas al daj Boze da si dobro lupila. Zvezda!!!
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi