Oženio se Haris Duljević: "Kroz tebe volim samog sebe..."

Bh. fudbaler stao na ludi kamen

Oženio se Haris Duljević: "Kroz tebe volim samog sebe..."

Nakon što je Dynamo Dresden zamijenio Nimesom, za Harisa Duljevića uslijedilo je potpisivanje novog ugovora, onog životnog.

Naime, ovaj standardni fudbalski reprezentativac BiH svoju vezu sa djevojkom Sarom odlučio je krunisati brakom, a jedno drugom sudbonosno 'da' izgovorili su u Sarajevu.

Sve je bilo u holivudskom stilu, glamurozno i blještavo, a na svom Instagram profilu Duljević je iz sarajevske Vijećnice postavio i fotografiju koja je za kratko vrijeme pokupila mnoštvo komentara.

"U tebi sam zavolio osobine svoje duše, jer ona liči na tvoju. Kroz tebe ja volim samog sebe", napisao je naš fudbaler uz fotografiju.

Haris u Sari ima veliku podršku, uz nju lakše slavi i podnosi poraze, a da se radi o pravoj ljubavi može se zaključiti i po fotografijama koje jedno drugo redovito objavljuju na svojim profilima.

View this post on Instagram

U tebi sam zavolio osobine svoje duše, jer ona liči na tvoju ❤❤ Kroz tebe ja volim samog sebe... 💍👰🏼🤵🏻

A post shared by Haris Duljević (@iamharisduljevic) on

Top Komentari

Chepich
Prisra mi se od riječi našeg reprezentativca
2 13
konjnakvadrat
Slatka djeca, lijep par
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi