Oženio se reprezentativac BiH Kenan Pirić

Uplovio u bračne vode

Oženio se reprezentativac BiH Kenan Pirić

Treći golman reprezentacije BiH Kenan Pirić danas je uplovio u bračne vode.

Pirić koji nastupa u Sloveniji za Maribor odlučio je četverogodišnju vezu s djevojkom Erinom Salkić krunisati brakom, a svadbeno veselje održano je u Tuzli, gdje je zvanice zabavljao Denial Ahmetović.

Na svadbi je bilo prisutno mnogo poznatih ličnosti, od menadžera, trenera do nogometaša s kojim je Pirić dijelio svlačionicu u Zrinjskom, Slobodi.... Među pozvanima su tako, između ostalog, bili Jasmin Mešanović, Nardin Mulahusejnović, Zajko Zeba...

Da je za Kenana Erina 'ona prava' dalo se zaključiti i nedavno kada je ovaj par proslavio godišnjicu.

"Četiri velike godine. Pune isprepletenih emocija i doživljaja. Od radosti, sreće, suza i smijeha do neizvjesnosti, strpljenja, odlazaka i dolazaka. Trebalo je sve to izdržati i ostati normalan", napisao je bh. golman.

Kenanu i Erini želimo puno sreće u zajedničkom životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti