Pirić staje na 'ludi kamen': Nisam mogao zvati nikoga iz reprezentacije

Sjajna godina iza bh. golmana

Pirić staje na 'ludi kamen': Nisam mogao zvati nikoga iz reprezentacije

Treći golman reprezentacije BiH Kenan Pirić, koji inače nastupa u Sloveniji za Maribor, odlučio je da stane na 'ludi kamen'.

Pirić je dugogodišnju vezu sa djevojkom Erinom odlučio da kruniše brakom, a svadbeno veselje je zakazano za 15. decembar u Tuzli, gdje će nekoliko stotina zvanica zabavljati Denijal Ahmetović.

Da s nestrpljenjem očekuje dan kada će izgovoriti sudbonosno "da" potvrdio je Pirić i u razgovoru za list Dnevni avaz, otkrivši kako će na svadbi biti mnogo poznatih ličnosti, od nogometaša do trenera i menadžera...

"Nermin Jamak, Jasmin Mešanović, Zajko Zeba, Mirsad Dedić, Feđa Kulagić, Admir Husarić... Nisam zvao nikoga od kolega iz reprezentacije, jer oni još nisu završili svoje klupske obaveze", objasnio je Pirić, pa dodao:

"Inače privodim kraju posljednje pripreme za vjenčanje. Moram još obaviti neke sitnice u hotelu oko programske sheme. U suštini, sve ostalo je završeno. Još samo s nestrpljenjem očekujem taj dan..."

Piriću će 2018. godina biti zasigurno u sjećanju kao jedna od boljih u životu. Osim vjenčanja, ljetos je također prešao u redove Maribora, gdje je u međuvremenu sjajnim nastupima postao i novi ljubimac navijača, koji su na posljednjoj utakmici skandirali njegovo ime. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti