Ozil napadnut nožem, Kolašinac ga branio golim rukama!

Incident za igrače Arsenala

Ozil napadnut nožem, Kolašinac ga branio golim rukama!

A. Čaušević

Zvijezde Arsenala Mesut Ozil i Sead Kolašinac napadnuti su od strane razbojnika koji su se vozili na mopedu te su pritome nosili nož, piše Daily Mail.

Ozil se u trenutku napada vozio kroz London kada su razbojnici pokušali da mu otmu njegov crni Mercedes G klase.

Na video snimku se vidi kako je Kolašinac iskočio iz automobila vrijednog 100.000 te je goloruk krenuo da se obračuna sa naoružanim razbojnicima.

Ozil je ostavio automobil na sred ceste te je pješice pobjegao u obližnji turski restoran gdje je ga je osoblje prepoznalo. Konobari i i kuhari su pritrčali kako bi pomogli igraču te su zaganjali razbojnike.

Londonska policija je na nekoliko minuta stigla te je na trotoaru spitala veznog fudbalera o scenama koji su zabilježile kamere.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Hahaha. To brat! :)
39 0
makelele
E da se hoce ovako zrtvovat za Bosnu...
33 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi