Ozile, nismo znali da ti je to djevojka, vrijeme je da ti čestitamo!

Odabir za deset

Ozile, nismo znali da ti je to djevojka, vrijeme je da ti čestitamo!

Njemački fudbaler i nekadašnji reprezentativac ove zemlje Mesut Ozil našao se u centru pažnje sportske javnosti obzirom da je nedavno odlučio da okonča reprezentativnu karijeru.

Razlozi su svima već dobro poznati, ali očitu sve to očito nije preteško palo, obzirom da ga je tješila dugogodišnja djevojka Amin Gilše.

Mnogi nisu imali pojma ko je ustvari Ozilova djevojka, ali sada kada smo saznali, možemo reći da je izbor za deset. Radi se o nekadašnjoj misici Turske (iz 2014. godine), a osim modelinga bavi se i glumom.

Njih dvoje su u vezi četiri godine, a od prošlog ljeta su vjereni. Kada pogledamo fotogaleriju, jasno nam je da Ozil ima jednu od najljepših djevojaka među fudbalerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije