Bivši joj objavio gole fotografije, a ona ostala u nevjerici: "Vratila sam svoje tijelo"

Paige Spiranac sasvim iskrena o dešavanjima u životu

Bivši joj objavio gole fotografije, a ona ostala u nevjerici: "Vratila sam svoje tijelo"

Midhat Šljivak

Atraktivna Paige Spiranac (29) nekada je bila jedna od najatraktivnijih sportistkinja na svijetu.

Ova 29-godišnja Amerikanka dugo je držala golf palicu u rukama, ali je odlučila da okonča karijeru i postala je tv analitičarka.

Njena atraktivnost privukla je mnoge muškarce. Ni ona nije imala milosti već je mamila uzdahe objavom brojnih fotografija, a fotografisanje ju je u jednom slučaju skupo koštalo.

Bivši dečko odlučio je objaviti jednu od njenih golih fotografija

"Bilo je to užasno. Dobijala sam poruke ljudi koje ne poznajem i koji su vidjeli moje fotografije. Bilo je zaista odvratno. Budila sam se svaki dan i provjerila bih telefon da vidim hoće li moje ime biti na naslovnicama žute štampe", rekla je Spiranac.

Oglasi

Stres je bio ogroman. Nije znala šta više da očekuje.

"Stres je bio najgori od svega. Konstantno sam bila pod pritiskom hoće li još neko vidjeti te fotografiju. To je bila jedna fotografija koja je kružila, ali nisam znala šta će još objaviti. Ako je to napravio jednom, uradit će ponovo".

Na kraju je sve riješila tako što se skinula gola za Playboy. Sav pritisak je nestao:

"Osjećala sam se nemoćno i zatim sam rekla sebi: "OK, idem vratiti svoje tijelo i pod svojim uslovima. I vratila sam ga", rekla je Paige.

Top Komentari

Klicko
Gdje se mogu vidjeti slike?Nije za mene nego za jednog poznanika
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi