Sportistkinja koja je izabrana najseksi ženom svijeta kaže da joj je život pakao, ne izlazi iz kuće

Paige se boji za svoj život

Sportistkinja koja je izabrana najseksi ženom svijeta kaže da joj je život pakao, ne izlazi iz kuće

Edmir Škorić

Paige Spiranac je 29-godišnja instruktorica golfa i popularna influencerica, koja je nedavno dobila titulu najseksi žene na svijetu.

Amerilkanka hrvatskih korijena je prestižnu nagradu dobila od popularnog magazina Maxim. Seksi plavuša može se pohvaliti velkim oblinama, savršeno istreniranom figurom, lijepim licem i zelenim očima. Sve to pomoglo joj je da "pomete" konkurenciju i dobije posebnu nagradu.

Bivša profesionalna igračica golfa, koja je danas aktivna na amaterskim turnirima, tvrdi da joj nagrada godi, ali priznaje da je sve to imalo i negativne posljedice.

Tvrdi da se počela bojati za vlastitu sigurnost i zbog straha izbjegava često da napušta svoj dom.

"U posljednje vrijeme situacija se pogoršala. Jako se bojim i više ni ne izlazim iz kuće. Osjećam se kao da živim u balonu. Nikad prije nisam doživila ništa slično. Ne znam ko je vani, ko me prati, ko će me maltretirati", kazala je Paige, dodavši:

Oglasi

"Znam da će mnogi reći 'to je dio njenog posla', ali ne bi trebalo biti", dodala je ona.

Paige Spiranac povukla se iz profesionalnog golfa, ali zarađuje ogromne količine novca na društvenim mrežama.

Posljednji put igrala je na profesionalnom turniru 2016. godine, a posljednjih godina izgradila je snažan brend na društvenim mrežama. Ima neto vrijednost od preko tri miliona dolara, a taj novac zaradila je uglavnom objavama na društvenim mrežama i reklamnim poslovima.

Najnovije vijesti