Trenutak kojeg Paige Špiranac ne zaboravlja: "Tresla sam se kao list, sva nervozna, a on je bio..."

Upoznala svog idola

Trenutak kojeg Paige Špiranac ne zaboravlja: "Tresla sam se kao list, sva nervozna, a on je bio..."

Edmir Škorić

Amerikanka hrvatskih korijena, Paige Reene Špiranac, postala je jedna od najpoznatijih influencerica u svijetu, posebno u golfu, a sve to zahvaljujući odvažnim i spektakularnim fotografijama i videima na Instagramu gdje ima gotovo 4 miliona pratitelja.

Najljepša golferica na svijetu (30) uživa u velikoj popularnosti, a nosi titulu najljepše žene na svijetu u izboru muškog časopisa Maxim.

Špiranac se posljednji put takmičila na nekom od golferskih turnira prije više od šest godina, a nakon čega se više nije htjela vratiti na teren.

U potpunosti se posvetila poslu influenserice na Instagramu, objavljuje provokativne fotografije i zarađuje milione iz godine u godinu.

Bivša profesionalna golf igračica imala je priliku upoznati mnoge slavne osobe, no tvrdi da su joj jedanput od nervoze "otkazale noge", nakon što je upoznala najboljeg golfera svih vremena, Tigera Woodsa.

Oglasi

Na Instagramu je odgovarala na pitanja fanova i jedan od njih upitao ju je da li postoji osoba koju smatra idolom i za kojeg bi rekla da je i ona sama njegov ili njen fan.

Špiranac je objasnila da inače ne voli da priča o sastancima sa slavnim osobama iz straha od mogućih insinuacija ili neprikladnih komentara.

Ovaj put je, međutim, napravila izuzetak i otkrila da je susret sa Tigerom Woodsom bio veoma poseban za nju.

"On je jedina osoba koja me je tako nevjerovatno uznemirila što sam uzela lekcije golfa od njega na njegovoj dobrotvornoj akciji 'Tiger Jam'", pojasnila je Špiranac te je dodala:

Oglasi

"Tresla sam se kao list, bila sam tako nervozna. Ali bio je tako fin. To je bio trenutak u kojem sam pomislila: 'Ne mogu vjerovati da je ovo moj život'".

Zgodna djevojka je 2016. godine okončala golfersku karijeru, a radila je kao model za mnoge poznate magazine, uključujući i Sports Ilustrated.

Poslednjih godina upoznala je brojne istaknute ličnosti. Međutim, golf model se ponekad mora braniti od lažnih tvrdnji.

Kao prošle godine, kada su na društvenim mrežama kružile glasine da izlazi sa bivšim NFL superzvijezdom Tomom Bradyjem (46). Njegov 13-godišnji brak sa top modelom Gisele Bundchen (43) upravo se raspao. Špiranac je morala da razočara svoje fanove: "Nikad ga nisam upoznala, uopšte ga ne poznajem", pojasnila je ona u snimku na Instagramu.

Nije poznato da li danas ima neki muškarac s kojim se druži i da li namjerava ubrzo zaploviti u svijet ljubavi.

Najnovije vijesti