Paige Špiranac objavila fotografiju bez šminke, mnogi su u čudu gledali
Amerikanka hrvatskih korijena ima 3,7 miliona pratitelja na Instagramu, više čak i od slavnog golfera Tigera Woodsa

Njeno pravo lice

Paige Špiranac objavila fotografiju bez šminke, mnogi su u čudu gledali

Edmir Škorić

Golferica Paige Špiranac (29), poznata po aktivnostima na društvenim mrežama, iznenadila je mnoge objavom fotografije na kojoj je u pidžami i bez šminke na licu.

Fanovi su od atraktivne Paige navikli da ih počasti sa "hot" fotografijama, na kojima uglavnom stavlja u prvi plan svoje velike obline, ali sada je ipak objavila fotografiju u skroz opuštenom izdanju.

Paige ima 3,7 miliona pratitelja na Instagramu. Amerikanka je uvjerljivo na vrhu ljestvice golfera s najviše pratitelja na Instagramu. Nadmašila je čak i slavnog Tigera Woodsa, kojeg prati 3 miliona ljudi.

Nikad opuštenija Paige (Foto: Instagram)

"Muškarci vole golf i sise", napisala je jednom prilikom na Twitteru.

Muški časopis "Maxim" ju je u junu proglasio najseksi ženom na svijetu. Pobijedila je Megan Fox, a i pjevačica Dua Lipa završila je iza nje na toj listi.

Ona je 2015. započela svoju, doduše kratku, karijeru profesionalne golferice. Svoj prvi profesionalni turnir osvojila je na “Cactus Touru” 2016. godine. No kako se nije uspjela popeti do elitne lige LPGA, završila je karijeru u decembru iste godine. Od tada svoj novac vrlo uspješno zarađuje kao influencerica i model.

Oglasi

Iako joj je važno da uvijek izgleda dobro i da je seksi, nema problem s tim da ljudima pokaže svoje pravo lice. Priznat ćete, pa i takva ne izgleda uopšte loše...

Ranije je Paige govorila o navodnoj ponudi koju je dobio Tiger Woods. Prema nekoliko izvještaja Wood je dobio ponudu između 700 i 800 miliona dolara od strane vlade Saudijske Arabije kako bi nastupio na turniru u toj zemlji.

"Bilo je govora o toj cifri. Tiger je taj koji pravi razliku i očigledno je da morate ciljati na najbolje. Kontaktirali su ga prije nego što sam ja postao direktor", kazao je Greg Norman, direktor udruženja LIV Golf.

"To je bilo kao u fazonu '*ebote novac', Tiger je rekao ne. To je bio novac dovoljan da se kupi ostrvo, a on nije pristao. Možda zato što ima toliko novca da ne zna šta da radi s njim. Možda želi i da sačuva svoje nasljedstvo sa ograničenim brojem nastupa."

Inače, bogatstvo Tigera Woodsa se trenutno procjenuje na milijardu dolara i ovaj 40-godišnjak je već decenijama među najbogatijim sportistima.

Svi golferi koji su odlučili da nastupe na LIV takmičnju su žestoko kritikovani od strane medija, američkih vojnih terena i aktivista iz udruženja 9. septembar.

Top Komentari

Antaressa
Vruće djevojke vas čekaju na -- Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi