Atraktivna borkinja ostavlja bez daha čak i dok pije jutarnju kafu

Uvijek oskudno obučena

Atraktivna borkinja ostavlja bez daha čak i dok pije jutarnju kafu

Edmir Škorić

MMA borkinja Paige VanZant nastavlja da objavljuje provokativne fotografije.

Ne prođe dan da 28-godišnjakinja ne izazove pažnju setom fotografija i snimaka koji su blago rečeno provokativni.

Atraktivna Paige svjesna je svojih atributa i rado ih pokazuje javnosti, a ovaj put je na Instagramu objavila fotografije dok pije jutarnju kafu.

Naravno, potrudila se da to izgleda tako da muškarci ostanu bez daha.

"Jutarnja kafa", napisala je Paige koja drži kafu u ruci, ali je bilo oskudno obučena, čime je ponovo pokazala svu svoju raskoš.

VanZant se prije dvije sedmice trebala boriti s MMA zvijezdom Charisom Sigalom na Bare Knuckle Fighting Championships u Londonu.

Oglasi

Međutim, borba je prekinuta, a VanZant je sebe opisala kao "slomljenog srca" zbog otkazivanja.

"Nisam se povukla iz svoje borbe, nego sam povučena. Osjećam se slomljeno. Naradila sam svoje jeb*eno dupe da bi borbu povukli sedam dana prije nego je trebala da se održi", napisala je tada Paige.

Predsjednik BKFC-a Dave Feldman potvrdio je da je borba otkazana iz logističkih razloga.

Američka ljepotica, koja također ima stranicu OnlyFans, otkrila je ranije ove godine da zarađuje više od objavljivanja slika na svom Instagramu nego od ekskluzivne stranice ili od svoje borilačke karijere.

Nedavno je potpisala ugovor s kečerskom organizacijom AEW, gdje se pojavila u nekoliko epizoda. Nije poznato hoće li se nastaviti baviti američkim hrvanjem, ali bez borbe ne može. Još uvijek je u boksu bez rukavica gdje joj međutim ne ide baš najbolje i gdje je upisala dva poraza u dva meča.

Što se tiče MMA karijere čini se da je ona završena. Nekadašnja UFC zvijezda odradila je ukupno 13 borbi i na omjeru je od osam pobjeda i pet poraza.

Oglasi