Objavljeni vrući snimci poznate sportistkinje: Kratka suknjica, kuhinja, a za večeru...

Paige ponovo u centru pažnje

Objavljeni vrući snimci poznate sportistkinje: Kratka suknjica, kuhinja, a za večeru...

Midhat Šljivak

Kontroverzna američka sportistkinja Paige VanZant (29) postala je apsolutna kraljica golišavih fotografija i snimaka na društvenim mrežama. Čini se da nema namjeru prestati rasplamsavati mušku maštu.

Paige VanZant nekada je važila za izuzetno talentovanu borkinju. Ipak, kako joj karijera nije išla očekivanim tokom, odlučila se novac zarađivati na drugi način.

Ova 29-godišnjakinja je među prvim odlučila pokrenuti biznis s prodajom atraktivnih snimaka i golišavih fotografijama na platformama koje su se pojavile. Maksimalno je iskoristila svoj atraktivan izgled i uzela je ogromne cifre.

Dominirala je Paige tokom prošle godine. Snimci su bili izuzetno vreli, a sada je 2024. godinu odlučila započeti na spektakularan način.

Ovog puta je ušla u kuhinju. Naravno, nije to učinila da bi skuhala večeru već kako bi napravila seriju fotografija i snimaka za svoje platforme.

Svoje pratioce na društvenim mrežama samo je kratko pitala: "Jeste li gladni?".

Oglasi

Također, u obrisanoj objavi gdje reklamira svoj portal, pozvala ih je da svi vide šta ona nudi: "Barem svratite da pozdravite", poručila je atraktivna Paige.

Paige VanZant priznaje: "Prodajem svoje tijelo, isto je bilo i UFC-u"

Paige VanZant javno je priznala kako zarađuje nevjerovatne cifre od prodaje erotskih snimaka na brojnim platformama. Smeta joj što je zbog toga osuđuju.

"Često me na društvenim mrežama pitaju zašto prodajem tijelo. Prvo mi je smetalo to što govore, jer ne smatram to prodajom tijela. Njega može dirati samo moj muž."

"Ali onda pomislim, zar nije prodaja tijela i sudjelovanje u borbama? Prodavala sam svoje tijelo UFC-u! Imam slomljene kosti, posjekotine na rukama, razne druge povrede, pokidano rame. Zar to nije isto?", pita se Paige.

VanZant je u profesionalnoj MMA karijeri na omjeru od osam pobjeda i pet poraza. Okušala se i u boksu bez rukavica gdje je izgubila oba meča.

Shvatila je na vrijeme da se od borbe hljeba neće najesti. Okrenula se drugim životnim zanimanjima i čini se da nije pogriješila.

Oglasi