Bujna profesorica rado bi u trojku sa ženom o kojoj mnogi muškarci maštaju: "Želja mi je..."

Ebani bi rado s Paige

Bujna profesorica rado bi u trojku sa ženom o kojoj mnogi muškarci maštaju: "Želja mi je..."

Midhat Šljivak

Dobro poznata profesorica matematike, a sada bokserka Ebanie Bridges (36), rado bi napravila određene fotografije i snimke s poznatom borkinjom Paige VanZant i njenim mužem Austinom Vanderfordom.

Ebanie Brigdes i Paige VanZant napravile su izuzetan biznis skidajući se na platformama za odrasle. One su iskoristile svoj izgled, bujne grudi i tijelo kako bi uzele mnogo već cifre od onih koje dobijaju u borbama.

Karijere su barem nakratko stavljene u drugi plan. Razuzdana profesorica matematike ima velike planove kada su platforme u pitanju, a cilj je i saradnja s nekadašnjom MMA borkinjom.

Priznala je kako bi rado napravila seksi snimke s Paige i njenim suprugom Austinom, koji često izazivaju ogromnu pažnju zbog raznih snimaka koji se pojavljuju na društvenim mrežama.

"Pokušavamo nešto organizovati, ali ona je veoma zauzeta. I ja isto tako imam dosta posla", rekla je Bridges i dodala je:

Oglasi

"Nadam se da ćemo uskoro uspjeti nešto dogovoriti. Voljela bih raditi s Paige VanZant. To bi bilo veoma seksi", navela je Ebanie uz opasku da bi rado u trojku s Paige i njenim mužem Austinom Vanderfordom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CvOLdXXPFXF/[/instagram]

Ebanie Bridges je postala poznata po tome što atraktivnim nastupima na vaganju i na društvenim mrežama rasplamsava mušku maštu. Često se pojavi poprilično golišava.

Na taj način su joj se otvorile brojne prilike. Uspjela je doći i u vrh boksa gdje je IBF šampionka svijeta, no trenutno je mnogo lakše zaraditi skidanjem.

Ranije je u Sydneyu ostavila posao profesorice matematike zbog boksa. Sada je i bokserska karijera ugrožena jer ipak nisu potrebne prevelike pripreme da bi se lova zaradila.

Paige VanZant je s druge strane među prvim sportistkinjama koja je krenula s ovim poslom. Mnoge u njoj imaju uzora i napravila je ozbiljan biznis.

Oglasi

Najnovije vijesti