Bivša UFC borkinja: "Četiri godine je slao poruke i tvrdio da mu je Allah rekao da sam mu suđena..."

Jezivi tip uhodio Paige VanZant

Bivša UFC borkinja: "Četiri godine je slao poruke i tvrdio da mu je Allah rekao da sam mu suđena..."

Edmir Škorić

Bivša UFC borkinja Paige VanZant (30) inače je sretna zbog slave koju je stekla tokom borilačke karijere, ali i nakon nje na društvenim mrežama i OnlyFansu. No, Amerikanku je susret s navodnim fanom toliko zastrašio da je i danas prolazi jeza kad priča o tome.

VanZant je u svom podcastu rekla da je jednom u teretani srela muškarca za kojeg se ispostavilo da je uhodi, a imala je veoma loše iskustvo s njim. 

"Treniram i primjećujem da me taj tip cijelo vrijeme promatra. Odmah sam osjetila da taj tip cijelo vrijeme čudno bulji u mene", rekla je borkinja. Njen suprug, MMA borac Austin Vanderford, koji je također bio u teretani, ponudio se da to riješe tučnjavom. Međutim, VanZant je odbila jer se bojala da će uvrijediti vjerovatno potpuno bezopasnog, ali nervoznog fana.

"Bila sam na vrhuncu svoje UFC karijere, možda je on samo bio fan i nervozan. To se uvijek može dogoditi”, objasnila je. "Dakle, prvo pokušajte biti ljubazni."

Ali onda su stvari postale vrlo čudne. "Tip dolazi i počinje razgovarati sa mnom. Pita: 'Hej, kako si?' Tako sam sretan što sam te upoznao ili sam tako sretan što smo zajedno".

Na kraju joj je muškarac objasnio da već godinama pišu na Instagramu. Nakon što je razgovor završio, VanZant je provjerila svoje Insta poruke i pokazalo se da je muškarac u njenom inboxu razgovarao sam sa sobom.

“Idem pozadi i listam. Slao je poruke svaki dan, najmanje 10 do 20 i tako četiri godine. Svaki dan je ostavljao poruke da mu je Allah rekao da smo namijenjeni jedno drugom. I da je mislio na mene cijelo vrijeme dok je bio u zatvoru.”

Budući da je muškarac također neovlašteno fotografisao borkinju, izbačen je iz teretane. Međutim, on je VanZant i njenog supruga dočekao u zasjedi na parkiralištu i zaprijetio im da bi njen suprug jednog dana mogao upoznati “12 Gauge”. Izraz se koristi u SAD-u za patronu sačmarice kalibra 12.

Neki članovi teretane koji su svjedočili incidentu potom su mu zaprijetili batinama, a on je brzo pobjegao. Srećom, VanZant se više nikada nije čula s njim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti