Pala mrtva glava zbog Messija i Ronalda

Drug na druga...

Pala mrtva glava zbog Messija i Ronalda

Rasprava o tome ko je bolji Messi ili Ronaldo jedna je od najčešćih u 21. vijeku, a nerijetko je i povod za svađu među društvom koje se okupi za stolom.

Nažalost, neki odu i korak dalje, pa je tako ovog vikenda u Indiji zabilježena tragedija kojoj je prethodilo upravo prepucavanje oko pomenutog dvojca i toga ko je od njih bolji.

Na jednoj rođendanskoj zabavi u Bombaju, koju su organizovali doseljenici iz Nigerije, desilo se ubistvo koje je toliko bizarno i strašnno da je odjeknulo planetom.

Policijski izvori kažu kako su se dva muškarca iz Nigerije sukobila nakon prepirke o Messiju i Ronaldu. Mladić koji je slavio rođendan po imenu Obinna Michael Durumchukwa gađao je svog prijatelja Nwabua Chukwumu staklenom čašom, nakon što mu je ovaj rekao da je Messi bolji od Ronalda.

Umjesto njega, čaša je udarila u zid iza njega i razbila se, a zo je Nwabua toliko izbacilo iz takta da je uzeo komad stakla i porezao svog prijatelja koji je iskrvario od zadobiveih rana i preminuo na licu mjesta.

Ljubitelji fudbala, posebno mlađe generacije, često pretjeruju u prepirkama vezanim za ovaj dvojac, ali ovo je vjerovatno prva rasprava zbog koje je pala mrtva glava. Nažalost, jaz koji je stvoren između Messija i Ronalda, kao i njihovih fanova, otišao je toliko daleko da je ovakva tragedija bila samo pitanje vremena. Tužno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti