O njoj maštali i brojni slavni fudbaleri, a ona na kraju pobjegla u naručje tenisera

Nova slavna veza u Italiji

O njoj maštali i brojni slavni fudbaleri, a ona na kraju pobjegla u naručje tenisera

Edmir Škorić

Paoli Di Benedetto udvarali su se mnogi slavni, naročito fudbaleri, imala je i razne afere, a na kraju završila u vezi sa teniserom Matteom Berrettinijem.

Paola Di Benedetto je italijanska TV voditeljica koja se povezivala s mnogim fudbalerima iz Serije A, čak je imala i afere, ali sve je uglavnom ostalo na glasinama.

Paola je jedna od najboljih TV voditeljica u Italiji, koja je već nekoliko puta nagrađivana na medijskoj sceni.

Karijeru je započela kao model, no nakon završetka studija u potpunosti se posvetila medijskoj sceni. Radila je na raznim radio i TV postajama, a bila je i medijska predstavnica u raznim kompanijama.

Iako se povezivala sa raznim slavnim fudbbalerima, Paola je na kraju otišla u zagrljaj najboljem teniseru iz Italije Matteu Berrettiniju (26).

Oglasi

Prošlogodišnji finalist Wimbledona je godinu dana mlađi od Paole, a očekuje se da njih dvoje ubrzo i ozvaniče svoju vezu.

S obzirom na to kako izgleda, nije ni čudo što ju je zapazio najbolji italijanski teniser, niti to što su joj se brojni fudbaleri nabacivali i željeli da budu s njom.

Što se Berrettinija tiče, on je trenutno 13. na ATP listi, napredovao je za dvije pozicije na posljednjoj objavljenoj ,a ove godin već je osvojio dvije titule, dok je u karijeri na sedam osvojenih ATP titula i na 10 miliona dolara ostvarenih prihoda kroz teniske turnire.

Najbolje rangiran bio je početkom godine, kada je zauzimao šesto mjesto.


Oglasi

Oglasi