Paparazzi uhvatili Bouchard na jahti sa dečkom, vidi se i šta treba i šta ne treba

Tenisu je odavno rekla 'zbogom'

Paparazzi uhvatili Bouchard na jahti sa dečkom, vidi se i šta treba i šta ne treba

S. Grebović

Seksipilna Kanađanka je odavno rekla 'zbogom' ozbiljnijem bavljenju tenisa, a za nju se slobodno može reći da je jedna od najseksipilnijih figura u sportu danas.

Vjerovali ili ne Bouchardova je porazom na US Openom u prvom kolu od Sevastove vezala 12. uzastopni poraz.

Nekada petorangirana igračica danas na WTA listi zauzima 79. poziciju, a posljednju pobjedu je zabilježila još u februaru mjesecu na turniru u Dubaiju.

Atraktivna Kanađanka je odnedavno u vezi sa američkim ragbistom Connorom Davisom, sa kojim se trenutno nalazi na odmoru od "naporne" sezone na nekom od egzotičnih odmarališta.

 The pair frolicked in the sea and got cosy on the sunbed

Ovaj par je po prvi put uhvaćen u javnosti, a sve zahvaljujući paparazzima koji su ih zabilježili objektivom aparata, dok su razmjenjivali nježnosti.

Prethodno se zabavljala sa hokejaškom zvijezdom Jordanom Caronom, a jedno vrijeme je bila u ljubavnoj vezi i sa izvjesnim Johnom Goehrkeom, jednim od opasnijih kriminalaca u Miamiju.

"Uvijek je razočaravajuće izgubiti. Osjećala sam se kao da sam joj prilično blizu i u fazi sam obnove, tako da ću jednostavno nastaviti raditi", izjavila je Bouchard nakon novog poraza od prije neki dan.

Vjerujemo da se lijepa Kanađanka nije previše uzrujala zbog ovog poraza budući da je sve više možemo vidjeti u svijetu showbiza nego na teniskim terenima.

View this post on Instagram

weights before dates

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Da se trosi nemilice!Ko ne pita i nedobije!
1 0
a1ska
Sta se vidi?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi