Eugene Bouchard pokazala i drugu sestru zbog koje su fanovi 'odlijepili'

Ne zna se koja je ljepša od koje...

Eugene Bouchard pokazala i drugu sestru zbog koje su fanovi 'odlijepili'

S. Grebović

Kanadsku teniserku na društevnim mrežema prate na milione fanova, koje skoro svakodnevno "časti" provokativnim fotografijama.

Eugene Bouchard je nekada važila za jednu od najtalentovanijih teniserki svijeta, ali je njena karijera za zadnje dvije do tri sezone krenula strmovitim padom.

Uzrok tome je što se Kanađanka češće pojavljuje u svijetu showbiza nego na teniskim terenima. Najbolji dokaz tome je podatak da je posljednju pobjedu ostvarila još u februaru mjesecu na jednom turniru u Dubaiju.

Nekada petorangirana teniserka ATP liste danas zauzima i više nego skromnu 79. poziciju, a ukoliko nastavi sa serijom poraza mogla bi dodatno nazadovati.

Sada je na Instagramu Eugenie objavila fotografiju s mlađom sestrom Charlotte zbog koje su fanovi u komentarima naprosto 'poludjeli'.  

U porodici Bouchard su ove tri prelijepe sestre i brat William. Eugenijina prekrasna sestra blizanka Beatrice radi kao model i sama ima hrpu obožavatelja (oko 350 hiljada samo na Instagramu), ali najmlađa među sestrama je bila tajanstvena, sve do sada.

View this post on Instagram

sissy 🐆🦓

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

You had me at Bonjour

A post shared by Charlotte’s Web🕸 (@charbouchard) on

View this post on Instagram

⁉️

A post shared by Charlotte’s Web🕸 (@charbouchard) on

Top Komentari

AmaRam4
sportporn.ba
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi