Patite Kraljevi: Najbolju guzu Brazila sada krasi grb Barce

"Miss Bum Bum" Indianara Carvalho

Patite Kraljevi: Najbolju guzu Brazila sada krasi grb Barce

Brazilski model i "Miss Bum Bum" Indianara Carvalho na svoju guzu je istetovirala grb Barcelone uz poruku: "Samo se mene tiče kome je posvećena moja nova tetovaža".

Njena poruka upućena je očito svima onima koji su je povezivali s njenim zemljacima Neymarom i Danijem Alavesom, koji upravo nastupaju u dresu katalonskog kluba. Nagađanja će se tako očigledno nastaviti i dalje. 

Indianara Carvalho titulu "Miss Bum Bum" odnosno najbolje guze Brazila osvojila je prošle godine u konkurenciji s još 14 djevojaka. Osim svjetske slave, ta joj je titula donijela i 24.000 dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.