7

Komentari (7)

tbra
Zato si ti lud ko struja
Arnel925
Dešava se jbg
kukuruz
Užasno. Al je problem što roditelji ne znaju kako da napadnu. Obično odu da pričaju sa kriminalcem direktno ili školom, i onda škola objavi kriminalcu, i kriminalac dočeka dijete sljedeći dan i nešto mu gore uradi kao kaznu. Da su roditelji sposobni i prisebni, djeca bi sve ispričali.
MaDaj
Sine sve sto sam procitao iz tvog komentara je “hajde da nadjem nekog drugog krivca osim hajvana koji zlostavljaju djecu” nema tu pričanja, postoje samo dvije opcije… ili pištolj ili policija …
kukuruz
@MaDaj Dijete ti neće nikad reći ako misli da si glup i da ćeš pogoršat stvar, i zato neće biti ni pištolj ni policija, nego šutnja, i zlostavljeno dijete, i kriminalac na slobodi. O tome se radi.
Usamljeni Hashishar
Moja solucija je 25 godina robije u bilo kojem Američkom state zatvoru u generalnoj populaciji.
MaDaj
Ustvati se be radi o tome, radi se o situaciji gdje je zlostavljano dijete uplašeno, i životinja koja ga zlostavlja također prijeti spominjući njegove roditelje i braću/sestre…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.