Patrice Evra zapjevao hit Olivera Dragojevića: "Kad mi dođeš ti..."
Foto: Screenshot

Samo za Marija Mandžukića

Patrice Evra zapjevao hit Olivera Dragojevića: "Kad mi dođeš ti..."

Edmir Škorić

Legendarni francuski nogometaš Patrice Evra oduševio je sve u Hrvatskoj, otpjevavši hit pokojnog Olivera Dragojevića.

Evra je nedavno završio nogometnu karijeru, ali na Instagramu je izuzetno popularan zbog svojih ludosti, no također se počeo bavit ii modom, a uz smiješne snimke zna da objavi i nešto izuzetno pozitivno.

Ovaj put je za Marija Mandžukića, s kojim je igrao u Juventusu, otpjevao hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

"Želim otpjevati pjesmu na hrvatskom, nikad to nisam učinio u životu. Ne znam imate li problema sa sluhom, žao mi je, ali ja nisam sramežljiv. Samo mi treba mobitel, ali izbrišite s njega gole slike, ne želim se šokirati", rekao je Evra u razgovoru za In Magazin Nove TV.

"Sve je u izrazu lica, usnama... Kad mi dođeš ti... Ovo je za sve moje prijatelje u Hrvatskoj. Za tebe, Mario", izjavio je Evra pa dodao:

"Tako sam dobar, oprostite. Volim te, Hrvatska."

Kako je otpjevao hit. možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi