To se čekalo! Evra objasnio zašto je snimio klip, pa ispao još veći luđak

Čudan klip, čudno i obrazloženje...

To se čekalo! Evra objasnio zašto je snimio klip, pa ispao još veći luđak

Bivši francuski fudbaler Patrice Evra jučer je napravio pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavio video na kojem ljubi, pa potom i udara nepečeno pile uz zaista neobične gestikulacije.

Teško je riječima opisati sve šta je Evra radio u pomenutom klipu, ali svi koji su ga vidjeli - znaju o čemu se radi. Oni koji su propustili, neka ga pogledaju prije nego pročitaju njegovo saopštenje.

Nakon niza komentara, reakcija i uvreda, Evra je odlučio da se oglasi na ovu temu a njegovo obrazloženje je, najblaže rečeno, čudno baš kao i sam video.

"Jučer sam objavio klip koji je izazvao pravu ludnicu. Uradio sam to zbog Dana zahvalnosti. Nekim je to bilo smiješno, nekim čudno, a neki misle da je odvratno. Svi smo različiti, hvala Bogu", započeo je Evra, te nastavio:

"Samo sam poljubio meso, nema tu ništa loše. Da, otišao sam predaleko kada sam 'pocuclao' pileće noge, bilo je to malo gadljivo".

Evra je iskoristio priliku da se osvrne i na kritike koje je dobio od veganskih aktivista, kojim je odgovorio da ih "vidi kako jedu travu i drveće u baštama, noseći zvona oko vrata kao krave", uz dodatak: "Trebamo drveće! Volim ovu igru".

Top Komentari

Benjamingst
Covjek zaradjuje pare I na Twitteru.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi