Striptizete utrčale na teren i legendi pokazale svoje "blagodati": "Molim vas ne radite mi ovo..."

Nezaboravna scena

Striptizete utrčale na teren i legendi pokazale svoje "blagodati": "Molim vas ne radite mi ovo..."

Admin Čaušević

Bio je toliko popularan i voljen među navijačima da su radi njega na teren utrčale striptizete. 

U modernom fudbalu dosta je primjer da navijači utrče u teren kako bi napravili selfie sa nekim od svojih sprotski idola, ali ono što je doživio Paul Gascoigne je definitivno nezaboravno.

Gascoigne je 90-ih godina bio jedan od najboljih svjetskih veznjaka, ali su ga neodgovaran i neprofesionalan život skupo koštali što osjeti i danas kad živi od danas do sutra.

Legendarni Gazza dok je nosio dress Midlesbrougha u posljednjim godinama karijere se našao u "nezgodnoj" situaciji prilikom jednog derbija protiv Newcastle Uniteda.

The two women bared all to the England and Middlesbrough star

Naime, u decembru 1998. godine dvije striptizete Vanessa Richards i Rachel Sandler su utrčale na teren kako bi engleskoj zvijezdi pokazale svoje ''blagodati''.

Oglasi

Vanessa i Rachel su skinule sve sa sebe izuzev gačica te su Gascoignea počele ganjati po terenu. Fudbaler je bježao, dok su se ostali smijali.

Vanessa, who sadly died in her 20s, took most of the headlines

"Tad sam radila kao striptizeta. Da nisam to radila ne bih imala snage da uletim. Vanessa je uletila prva, ja sam panačila, mislila sam ako to ne uradim sad neću nikad", prisjetila se Rachel.

"Sve kamere su snimale Vanessu, dok su moje fotografije s leđa, iako sam na jednoj fotografiji vidjela moje grudi u prvom planu."

Paul Gascoigne got a little more than he bargained for when Middlesbrough took on Newcastle in December 1998

"Gazza je bježao od nas, klimao je glavom i smijao se. Govorio je: ''Molim vas ne radite mi ovo''. Vanessa ga je pokušala zaskočiti s leđa, a on je stao pored stative i smijao se dok su nas izvodili".

"Odveli su nas u pritvor i brzo su nas pustili. Nakon toga smo otišle u pub u kojem smo radile i imali smo ludu zabavu".

Inače, kada su utrčale u teren Vanesa i Rachel su imale po 19 godina, a utrčavanje na teren su vidjele kao odličnu priliku za reklamu u čemu su i uspjele jer se o njima priča i dvije decenije kasnije.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Konjic?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi