Da upamte gdje su bili: Na sve spremna Srpkinja se pobrinula da zvijezde već danima ne dolaze sebi

Ludi provod poznatih lica sa NBA parketa

Da upamte gdje su bili: Na sve spremna Srpkinja se pobrinula da zvijezde već danima ne dolaze sebi

Admin Čaušević

Poznata sportska lica baterije za novu sezonu pune na egzotičnim destinacijama i ludo se provode, a provod kojeg su proteklih dana doživjeli neki od sjajnih NBA igrača će sigurno dugo pamtiti. 

Hrvatski košarkaš rodom iz Hercegovine, Ivica Zubac i Srpkinja Daniela Rajić su se pobrinuli da Paul Goerge i još neki NBA košarkaši dobro zapamte svoj odmor u Grčkoj.

Zubac je član LA Clippersa baš kao i George koji je prošle godine oženio Rajić koja je inače rođena u New Yorku, ali je ostala vjerna srpskoj tradiciji.

Brojne nargile, koketeli i alkoholna pića samo su bili sastavi dio ludog provoda na jednom od grčkih ostrva.

Zubac je bio u društvu svoje supruge Kristine koju je oženio prije dvije godine, a zajedno s njima je bilo još nekoliko NBA igrača.

Oglasi

Među njima zajedno sa svojim odabranicama su se nalazili Katl Anthony Towns, Patrick Beverley te Patrick Patterson koji je svojevremno bio član LA Clippersa.

Inače, Rajićka koja je uzela muževo prezime George je na svom Instagramu profilu objavila i kratki snimak zabave, dok su u javnost procurile neke i zajedničke fotografije.

Nakon ludog provoda Rajić se sa svojim izabranikom zaputila u Crnu Goru što je potvrdila i objavama fotografija na Instagramu.

Poznato je da su sjajni košarkaš i atraktivna brineta iza sebe imali poprilično burnu prošlost, a navodno je George Srpkinji nudio čak miliona dolara da podbaci.

Njih dvoje su se zabavljali dugi niz godina, a vjenčali su se prošle godine i to nakon određenih kontroverzi, prije svega to se odnosi na njihovo prvo dijete.

Naime, nakon što je Rajić ostala trudna sa George je negirao da je otac te je tražio da se uradi DNK test poslije čega je dokazano da je košarkaš ipak roditelj malene Olivije.

Poslije toga je ovaj par pronašao zajednički jezik, a međuvremenu su dobili i drugu djevojčicu kojoj su dali ime Nataša. Najmlađe od njihovo troje djece je Paul Vuk rođen u oktobru 2021. godine.

Najnovije vijesti