Rođeni brat napravio sačekušu velikoj zvijezdi, prijetio mu pištoljem i tražio čak 13 miliona!
FOTO: Ilustracija

Cure detalji

Rođeni brat napravio sačekušu velikoj zvijezdi, prijetio mu pištoljem i tražio čak 13 miliona!

Admin Čaušević

Da novac zna zavaditi rođenu braću nije nikakvo iznenađenje. Vrlo su česte pojave kada porodice "zarate" zbog imanja, novca i drugih materijalnih stvari. 

Paul Pogba je jedan od napoznatijih fudbalera današnjice, slovi za sjajnog veznjaka što se i ne može reći za njegovu braću koja nisu imala ni približnu karijeru kao sadašnji igrač Juventusa.

Paulov brat, Mathias, je danas u bizranom videu objavio kako će šokirati vijest detaljima o svom bratu Paulu, njegovoj menadžeriti Rafaeli Pimienti te fudbaleru PSG-a, Kylianu Mbappeu.

Ipak, francuski mediji su tokom dana iskopali šokantne detalje koji su prethodili pomalo nevjerovatnim tvrdnjama Mathiasa Pogbe.

Naime, fudbaler Juventusa je prijavio svog brata za kidnapovanje i pokušaj iznude u iznosu od čak 13 miliona eura zajedno sa svojim prijateljima mafijašima.

Oglasi

Pogba je svjedočio kako je dobio fizičke prijetnje od svog brata koji mu je zajedno sa prijateljima napravio sačekušu i čak uperio pištolj u glavu.

This is Pogba's brother's favourite club

Sve se to dešavalo u Parizu, a francuska policija provodi detaljnu istragu o cijelom slučaju.

Veznjak Stare dame je policiji kazao da mu je brat, kako bi iznudio 13 miliona, prijetio da će u javnost procuriti priča kako je Pogba zamolio vračara da baci čini na Mbappea i uništi mu karijeru.

Sadržaj bizarnog videa

"Ja sam Mathias Pogba i želim da objavim kako ću uskoro otkriti velike tajne o mom bratu i Rafaeli Pimienti, njegovom agentu, prijatelju i osobi koju danas nazivaju najmoćnijom u fudbalu i koju moj brat zove svojom drugom majkom", poručio je fudbaler skromne karijere te nastavio:

Oglasi

"Za one koji me ne znaju, ja sam profesionalni fudbaler i također stariju brat svjetskog prvaka Paula Pogbe koji trenutno igra za Juventus nakon razočaravajućeg perioda u Manchester Unitedu".

"Trenutno se moj brat oporavlja od povrede zbog kojeg je ugrožen njegov nastup na Svjetskom prvenstvu koje se uskoro igra. Ovaj video pravim kako bi se javnost i sponzori zapitali, zaslužuje li moj brat toliko divljenje, poštovanje i naklonost javnosti te zaslužuje li čast da nosi dres reprezentacije Francuske na Svjetskom prvenstvu, da bude starter u Juventusu, da li mu iko treba vjerovati i da li je neko ko bi trebao biti uzor mladima u svijeta i predstavnik velikih brendova".

"Ono što ćete saznati o Rafaeli Pimienti, advokatici slavnog Mina Raiole, omogućit će vam da steknete predstavu o njenoj nedostojnosti, njenom profesionalizmu i da li zaslužuje da preuzme agenciju od Mina Raiole te da brine za interese igrača i njihovih porodica".

"Vjerujem da će ono što imam reći privući veliku pažnju. Također, reći ću vam određene stvari o Kylianu Mbappeu, velikoj zvijezdi svjetskog fudbala. Izložit ću određene dokaze i svjedočenja koja će potvrditi moje riječi. Bit će to istinska eksplozija koja će podići dosta prašine".

"Sigurno ćete imati dosta pitanja i sigurno se pitate za razloge ovog što radim. Sve će uskoro biti poznato", istakao je Mathias Pogba.

Top Komentari

SarajFK
Crnacka posla.
6 0
makelele
Blek lajf meders
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti