Troškovi čuvanja 12.000 KM: Zvijezda Francuske uoči dolaska u BiH s depoa odvukla "zvijer"

Automobil od 700.000 KM

Troškovi čuvanja 12.000 KM: Zvijezda Francuske uoči dolaska u BiH s depoa odvukla "zvijer"

Admin Čaušević

Zvijezda reprezentacije Francuske je uoči dolaska u Bosnu i Hercegovinu konačno vratila u svoj posjed automobil od skoro 700.000 KM. 

Paul Pofba je u junu prošle godine zaustavljen u blizini mannčesterskog aerodroma jer je na Rolls Roycu imao tablice kneževine Monaca.

Automobil je nakon toga odvezen na depo gdje je stajao punih devet mjeseci, a Pogba ga je vratio u svoje vlasništvo tek prije nekoliko dana.

Troškovi skladištenja i čuvanja vozila za 270 dana su iznosili oko 5.500 funti što je približno 12.000 KM.

U međuvremenu 28-godišnji Francuz je viđen kako voza Ferrarija od 260.000 funti, Lamborghinija Aventadora (270.000 funti) te Bentleya od 132.000 funti.

Prema zakonu u Velikoj Britanija nakon uvezenog vozila sa stranima tablicama u roku od šest mjeseci mora se obaviti nova registracija i postavljene britanske tablice.

Inače, Pogba je bio starter protiv Kazahstana, a prema najavama iz Francuske i u srijedu na Grbavici bi trebao igrati od prve minute.

Top Komentari

f0restinho
Jel moguće da ovo objavljujete ?
9 0
MUFCDOGROBA
Ko je Paul Pofba i odakle on u Manchesteru??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije