Pohvalio se autom od 600.000 eura, pa za nekoliko dana od njega napravio beskorisnu hrpu smeća
Foto - Screenshot

Već je u potrazi za novim

Pohvalio se autom od 600.000 eura, pa za nekoliko dana od njega napravio beskorisnu hrpu smeća

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Paulinho (27) nedavno se odlučio na kupovinu 600.000 eura vrijednog automobila McLaren 600LT.

Ovaj bivši igrač Porta, a sada član kineskog Shanghai Porta, odlučio se na kupovinu skupocjenog automobila i pohvalio se svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Međutim, McLaren mu nije dugo trajao. Samo nekoliko dana nakon kupovine, Paulinho je od ovog auta napravio hrpu beskorisnog smeća.

On je na brazilskim ulicama pokušao provjeriti moć automobila i doživio je težak sudar. Zakucao se u drvo i srećom, prošao je bez povrede.

Oglasi

Od automobila nije ostalo previše. Sada izgleda samo kao hrpa smeća, a brazilski mediji su Paulinha optužili da je vozio velikom brzinom.

Fudbaler tvrdi da to nije tačno i u jednoj TV emisiji je objasnio šta se dešavalo.

"Ljudi pričaju kako sam vozio 180km/h, ali da je bilo tako, danas ne bih bio ovdje", rekao je Paulinho i dodao je:

"Cesta je bila klizava. Zaista nisam jurio tom brzinom što neki pričaju".

Od McLarena ne odustaje. Već traži novog.

"Već sam u potrazi za novim McLarenom. Spremio sam fotografije i video snimke auta kojeg želim kupiti", istakao je brazilski fudbaler.

Top Komentari

epa
nije žvaka za seljaka uvjek bilo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi