S djevojkom posjetio rimski Colosseum u dresu Dybale, a ni slutio nije da Argentinac stoji iza njega

Dan koji će dugo pamtiti

S djevojkom posjetio rimski Colosseum u dresu Dybale, a ni slutio nije da Argentinac stoji iza njega

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Paulo Dybala prije nekoliko dana sa svojom djevojkom i prijateljima odlučio je da posjeti rimski Colosseum i našao se u centru pažnje kada je jednom od turista koji je nosio njegov dres napravio potez za pamćenje.

Dybala je ovog ljeta stigao u Romu iz Juventusa kao slobodan igrač i ekspresno je postao ljubimac navijača rimskog kluba koji su bili oduševljeni što je izabrao Vučicu ispred drugih klubova.

Argentinac je dobro počeo sezonu i pokazao je da će biti veliko pojačanje, ali je nedavno zadobio nezgodnu povredu zbog koje će prema svemu sudeći biti još neko vrijeme van terena.

Dok se oporavlja od povrede Dybala je očito odlučio da iskoristi vrijeme kako bi što bolje upoznao Rim u koji je doselio sa svojom djevojkom pred početak sezone.

Zbog obaveza prema klubu nije imao slobodnog vremena da obiđe grad tako da mu je povreda barem na taj način poslužila da obiđe neke od mnogobrojnih znamenitosti koje posjeduje glavni grad Italije.

Dybala je prije dva dana posjetio Colosseum i jednom od turista je svojim potezom sigurno uljepšao dan i dao mu uspomenu koju će dugo da pamti.

Oglasi

Naime, jedan mladić je sa svojom djevojkom bio u tom trenutku u Colosseumu, a da stvar bude zanimljivija bio je upravo u dresu Dybale.

Tourist visits the Colosseum and finds himself in front of Dybala: the gift is incredible

Međutim, ni slutio nije da je Dybala u njegovoj blizini, a kada ga je Argentinac ugledao odlučio je da mu priđe što je ovog mladića ostavilo bez teksta.

Oni su se zajedno fotografisali, a nakon toga fudbaler Rome se potpisao tom mladiću na dres. Fotografije je objavio njegov otac koji je bio oduševljen potezom Dybale.

"Paulo Dybala imaš novog fana. Prišao si mom sinu u Colosseumu i potpisao se na dres koji je nosio. To je baš kul", napisao je na Twitteru uz nekoliko fotografija.

[twitter]https://twitter.com/ScYolo_2022/status/1585427057831399424[/twitter]

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RuthlessDyni
"Bahati Dybala prišao navijaču i švrljao mu po majici, momak je pred očima cure bio brutalno ponižen"
0 0
pjanke.sa
Divan tekst Cause :-x Mislim da je sada @imeiime jako zadovoljan ovim. On sigurno nije dalje od Hadzica otisao, ali bice valjda i to valjda ce ga babo Vico nagraditi sto pise glupe komentare ovdje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi