Kao da su cijeli život igrali zajedno: Susret Pogbe i Ronaldinha oduševio fudbalski svijet

Imaju veliko poštovanje jedan prema drugom

Kao da su cijeli život igrali zajedno: Susret Pogbe i Ronaldinha oduševio fudbalski svijet

E. Čaušević

Nakon neočekivanog ispadanja s Evropskog prvenstva reprezentativac Francuske, Paul Pogba, odlučio je da svoj odmor provede u Sjedinjenim Američkim Državama.

Od Francuske se mnogo očekivalo na Evropskom prvenstvu gdje su bili prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje, ali su na kraju aktuelni prvaci svijeta ispali već u osmini finala.

Igrači Francuske su se našli na udaru javnosti zbog loše igre protiv Švicarske, te su se brže bolje svi uputili na odmore.

Pogba je odlučio da odmor provede u Miamiju, a društvo mu pravi i fudbaler Juventusa, Paulo Dybala, koji također već neko vrijeme odmara u Americi.

Dybala i Pogba odlučili su da u Miamiju posjete svog nekadašnjeg saigrača iz Juventusa, Blaisea Matuidija, koji igra trenutno za Inter iz ovog grada.

Oni su sinoć odlučili malo da se zabave u jednom od klubova u Miamiju, a ni slutili nisu da će tu sresti nekada najboljeg igrača svijeta Ronaldinha.

Pogba se oduševio kada je vidio Ronaldinha u ovom klubu i odmah je odlučio da mu priđe i pozdravi se, a ubrzo nakon toga objavili su nekoliko fotografija na društvenim mrežama.

Ronaldinho ni sam nije krio oduševljenje što je sreo Pogbu i Dybalu, a video koji je Pogba objavio na Instagramu oduševio je javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi