Zastrašujuća poruka čovjeka kojeg Džeko ne pamti po lijepom: "Samo da me bomba ne pogodi..."

Na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme

Zastrašujuća poruka čovjeka kojeg Džeko ne pamti po lijepom: "Samo da me bomba ne pogodi..."

Admin Čaušević

Edin Džeko je tokom karijere uvijek pokazivao maksimalni profesionalizam i na prvom mjestu mu je bio timski uspjeh. 

Dok je bio član Rome u posljednoj sezoni mu je trener bio Paulo Fonseca, trener kojeg kapiten bh. reprezentacije na pamti po lijepom.

Poznato je da je Džeko tada ušao u konflikt s Fonsecom poslije čega je ostao i bez kapitenske trake te je nekoliko mečeva bio na hlađenju.

Nakon toga situacija je izglađena koliko-toliko, ali je realnost bila da njihovi odnosi nikad više nisu bili isti. Na kraju sezone obojica su napustila Romu.

Dok Džeko sada pruža odlične partije, Fonseca je bez posla. Portugalski stručnjak se trenutno nalazi na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Naime, Fonseca je u Kyevu odakle je danas poslao dramatičnu i pomalo zastrašujuću poruku.

"Jutros u pet ujutro me probudilo pet uzastopnih eksplozija. Za danas sam imao planiran let, ali je nemoguće izaći jer su aerodromi uništeni i zračni promet je zatvoren", kazao je Fonseca.

"Ceste su kompletno blokirane. Redovi su ogromni, svi su nagrnuli u samopogsluge i nije ostalo puno hrane. Benzina je već nestalo."

"Preostalo mi je samo da se molim da bomba ne padne na nas. Zaista ne znam kako izaži odavde. Ovo mi je najgori dan u životu", poručio je Fonseca.

Inače, sa bivšim trenerom Shakhtara iz Donetska se u Kyevu nalazi i njegova porodica.

Top Komentari

user1622267171
Zalosno, sve najbolje svima u Ukrajini, mi dobro znamo kroz šta prolaze...
14 0
KiKi2020
Ovi isti Ukrainci I Rusi dolazili da nas ubijaju…. Nek se kolju samo nas da ne diraju.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi