Nekada najbolji na svijetu, a sada pijanica koja se tetura s noge na nogu u sitnim satima

Pokazao je drugo lice

Nekada najbolji na svijetu, a sada pijanica koja se tetura s noge na nogu u sitnim satima

Admin Čaušević

Mnogi žive život sa dva lica, tako je i sa jednim od najboljih fudbalera svijeta sa početka 21. stoljeća.

Niko ne voli kada u javnost dospiju eksplicitni snimci, posebno se to odnosi na javne ličnosti koji širom svijeta imaju milione fanova i godinama grade svoju sjajnu reputaciju.

Za svojevremeno dobitnika Zlatne lopte te u jednom trenutku najboljeg igrača svijeta posljednjih nekoliko dana je bilo kao iz pakla.

Iako je u ponedjeljak bio koliko-toliko nasmijan na predstavljanju posljednje klupske akvizicije, evidentno je da je iza njega nekoliko burnih dana.

Radi se o Pavelu Nedvedu, koji je 2003. godine dobio Zlatnu loptu i dugogodišnjem potpredsjedniku Juventusa.

Oglasi

Uoči samog predstavljanja Arkadiusza Milika društvenim mrežama su počeli kružiti snimci kako Nedved uživa sa nekoliko mlađih dama.

Dok je plesao, jednu od djevojaka čvrsto je uhvatio za grudi, ali to njoj nije smetalo jer se nije bunila što su njegove ruke tu gdje jesu.

S njime je na videu bila i njegova bivša djevojka Lucie Anovcinova s kojom je u međuvremenu raskinuo što je potvrda da se radi o starijem snimku.

Ipak, nakon toga se pojavio još jedan skandalozan snimak koji tek sada počinje da privlači pažnju. Naime, Nedved je snimljen sa leđa kako se tetura s noge na nogu torinskim ulicama u sitnim satima.

Sve ovo je komentarisala i Nedvedova partnetica Dara Rollins s kojom je Češka furija u vezi od 2021. godine.

"Svi mi imamo prošlost. A Pavlova je dosadno uzorna u pogledu njegove privatnosti. Svi znamo za slične zabave, tužno je kada od toga imaju koristi tzv. prijatelji, koji u takvim slučajevima uživaju na tuđi račun i onda to ovako zloupotrebljavaju. U svakom slučaju, to ne mijenja naše dobre odnose. Volim ga još više", poručila je češka pjevačica.

Inače, prije Dare i Lucie, Pavel je čak 23 godine bio u braku sa Ivanom Nedved s kojom se razveo 2019. godine.

Top Komentari

Edin Merlin
Pa šta sad ? Ode čovjek kući i vozdra,vi novinari stvarate 10 puta veći problem sa debilnim naslovima kao ovaj…
4 0
Arnel925
Napijes se odma si pijanica hahah pa onda ima milijardu pijanica svaki vikend
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi