Eksplicitni snimak Pavela Nedveda: Legenda Juventusa u 'sendviču' s tri djevojke
Foto - Screenshot

Izazvao veliki skandal

Eksplicitni snimak Pavela Nedveda: Legenda Juventusa u 'sendviču' s tri djevojke

Midhat Šljivak

Direktor Juventusa Pavel Nedved našao se u centru skandala.

Na društvenim mrežama pojavio se eksplicitni snimak funkcionera Juventusa iz noćnog provoda u kojem je itekako uživao.

Nedved je snimljen dok pleše s tri djevojke koje su bile polugole. Našao se u sendviču i maksimalno je iskoristio priliku.

Dok je plesao, jednu od djevojaka čvrsto je uhvatio za grudi, ali to njoj nije smetalo jer se nije bunila što su njegove ruke tu gdje jesu.

[twitter]https://twitter.com/JUVEARGENTINA__/status/1564018513425141765[/twitter]

Skandalozni snimak potpredsjednika Stare dame izazvao je veliku pažnju i snimci se šire društvenim mrežama i reakcija kluba sigurno neće izostati nakon svega.

Oglasi

Pavel Nedved je već tri godine slobodan čovjek. Rastao se sa suprugom Ivanom nakon što su proveli 27 godina skupa od čega su 23 godine proveli u braku.

Razlog za razvod nakon 23 godine braka je mlađahna Lucie Anovcinovi. Ona je rođena baš kada se Nedved oženio Ivanom s kojom ima kćerku koja također nosi ime Ivana te sina Pavela.

Legendarni Čeh postao je pravi majstor skandala. Samo se čekalo kada će se pojaviti ovakvi snimci i vidjet ćemo hoće li biti reakcije kluba na sve ovo.

Nedved je godinama u Juventusu. Međutim, nisu navijači previše zadovoljni njegovim radom i 49-godišnjak je često izložen kritikama, kao i ostatak rukovodstva kluba.

Danas 49-godišnji Nedved je dres Stare dame nosio od 2001. do 2009. godine. Odigrao je 327 utakmica i postigao je 65 golova. Nekada je važio za jednog od najboljih fudbalera svijeta.

U karijeri je čuveni Čeh nastupao još za Lazio te Spartu i Duklu iz Praga.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE