Žene će večeras da polude zbog priznanja zvijezde Barcelone

Pedri otkriva

Žene će večeras da polude zbog priznanja zvijezde Barcelone

Midhat Šljivak

Mladi fudbaler Barcelone Pedri (20) pravi je miljenik žena, pa nije nikakvo čudo se oko njega vrte mnoge. Tek će međutim sada nastati haos među ljepšim spolom jer je vezista Barce priznao da nema djevojku.

Poznati sportisti često su meta lijepih žena. Posebno se to odnosi na fudbalere koji pored sebe uglavnom imaju istinske ljepotice, a popularnost maksimalno koriste.

Jedan od miljenika žena u redovima Barcelone je 20-godišnji vezni fudbaler Pedri. On je često u centru pažnje ljepšeg spola i za njega vladi zaista veliki interes.

Međutim, žene će tek da polude kada čuju njegovu današnju izjavu. Priznao je vezista katalonskog velikana kako je još uvijek sam.

"Da, sam sam. Nemam djevojku", poruka je ovog vrhunskog fudbalera i definitivno poziv svim djevojkama da krenu naprijed.

Oglasi

On se prethodnih mjeseci povezivao s djevojkom koja mu je na druženju s navijačima stavila papirić u ruku, Navodno je bilo kratkog dopisivanja, no očigledno ništa više od toga.

Destiny Riley je pokušala lažima osvojiti mladu zvijezdu. Tvrdila je da ima 18 godina, ali ispostavilo se da zapravo ima samo 15 godina.

To je očigledno završilo sav kontakt između Pedrija i ove djevojke. On više ništa nije želio s njim i trenutno mu ide jako dobro iako je sam.

Bez ikakve dileme on može imati djevojku koju poželi. Mlad je, bogat, istinska fudbalska zvijezda i čovjek koji bi u budućnosti mogao imati sve što poželi.

To će naravno privući mnoge žene. Pedri je miran momak i vjerovatno će tražiti djevojku sličnih osobina u budućnosti.

Mladi veznjak je član Barcelone od 2020. godine. Stigao je iz Las Palmasa i ispostavilo se da je jedan od najboljih poteza koje je katalonski tim napravio.

Pedri je 2021. godine proglašen za najboljeg mladog fudbalera svijeta, a kako igra nema dileme da bi u budućnosti lako mogao biti u konkrenciji za Zlatnu loptu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE